Logistic Services

Core Capabilities

bg_services
Internacionalno poslovanje

Pored centara u Srbiji i Crnoj Gori vrsimo servise i podržavamo praćenje u čitavoj Evropi i svetu.

Brz odziv

Na potražnju naših usluga odgovaramo u roku od 24 časa, ili prema vašim potrebama.

Distribucija

Kao distributeri stranih brendova, pored instalacije vršimo i prodaju njihovih proizvoda.

Proveren kvalitet

Svi naši proizvodi i usluge su sertifikovani i pod garancijom.

Pristupačne cene

Nudimo Vam najbolji odnos cene i kvaliteta.

Podrška

Kao podrška našim klijentima dostupni smo u svakom trenutku.

What Our Clients Say

Ovim putem bih se zahvalio za ostvarenu poslovnu saradnju koju smo zasnovali na obostranom poverenju i poštovanju. Saradnja koja je zasnovana preko preporuke i poznastva je do sada pokazala visok nivo profesionalizma koja se ogledala u brzom reagovanju u servisu sistema i brzom odgovoru na sve nedoumice korisnika. Sistem se pokazao kao precizan, lak za upravljanje i efikasan. Traženi podaci su uvjek dostupni i jasni za dalju eksplataciju. Radujem se daljoj saradnji.

Opština Kotor
Opština Kotor

Ovim putem želim da Vam zahvlalim na brzoj reakciji povodom problema koji smo imali sa našim vozilima. Iako je kvar prouzrokovan nepažnjom naših zaposlenih vaš tim je brzo i efikasno otklonio problem. I što nas je najviše iznenadilo u rekordnom roku se pojavio na zadatoj lokaciji. Nakon vaše intervencije sve radi savršeno kao i ranije. Prezadovoljni smo dodatnim servisima koje ste nam ugradili, prvenstveno tag uredjajima kojim kontrolišemo ko od zaposlenih upravlja kojim vozilom iz našeg voznog parka. Moram da naglasim da vaš sektor za brigu o korisniku odlično radi svoj posao.

Sa zadovoljstvom cemo biti korisnici i novih servisa koje budete uvodili u spektar usluga.

Miladin KljajićCEO, PolarNet
Miladin Kljajić PolarNet
Mediteran Express doo Budva

"Sto se tice firme Mediteran Express , sigurni smo da cemo saradjivati jos dugo vremena , kao sto smo rekli za Vas imamo sve pohvale , i zelimo Vam da ostanete uvijek tako odgovorni , profesionalni i posveceni klijentima. Sve najbolje u daljem radu !"

Mediteran express doo Budva
Milan Ilic
Naši klijenti o nama:

“The expectations were high, but nonetheless you exceeded them. Thanks for the fast and quality service. I appreciate the efficient team that works with the customers.”

Milan IlićBeograd
sr Serbian
X