Podrška

SISTEM PODRŠKE NAŠIM KLIJENTIMA

  • Kako bismo Vam obezbedili najbrži odgovor, preporučujemo da koristite naš Ticket-sistem.
  • Pokušavamo da odgovorimo na vaša pitanja u roku od 1-10 sati. Međutim, ukoliko je za neka od pitanja potrebno da naš stručni tim izvrši dodatne analize, može se desiti da taj rok bude duži. Trudimo se da svakoj situaciji pristupimo profesionalno i temeljno kako bi našim korisnicima priuštili što bolje i lagodnije iskustvo u saradnji sa nama.

Kako koristiti naš sistem

STO GPS sistem je vrlo jednostavan za korisćenje i napravljen je tako da vam pokaže sve željene informacije u samo par klikova.

Kada postanete naš klijent, putem mejla dobijate parametre sa logovanje na našu aplikaciju pomoću koje dalje vršite kontrolu nad svojim voznim parkom.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa korišćenjem aplikacije, naš tim je uvek spreman i voljan da vam pruži sve potrebne informacije.

Aplikacija za mobilne uređaje

Naša aplikacija je dostupna na svim IOS i Android uređajima. Brza i jednostavna provera vašeg voznog parka gde god se nalazili.

Da bi ste skinuli aplikaciju, u prodavnici mobilnog uređaja treba da kucate GPS STO Mobile Client, ili klikom na linkove ispod.

sr Serbian
X