Video nadzor u vozilima i radnim mašinama

Video nadzor u vozilima

Osnovna namena sistema za videonadzor vozila jeste povećanje bezbednosti unutar vozila, oko samog vozila kao i ljudi i robe koja se prevozi. Video nadzor vozila našao je široku primenu u nekoliko grana prevoza gde je bitna bezbednost vozila, robe i putnika.

video nadzor u automobilu
kamera_iz_vozila

Uživo prenos iz vozila

Ukoliko zelite da zastitite sebe i svoj posao od nepredvidjenih situacija koje mogu zadesiti vase radnike tokom voznje – srecni smo da vam predstavimo nasu novu ponudu video nadzora unutar vozackih kabina ili standardnih vozila kojima vasi radnici upravljaju. Ova instalacija omogucila bi vam i kontrolu radnika i njihovog obavljanja posla u svakom trenutku. Unutar usluge omogucavamo vam gledanje uzivo i vracanje snimka unazad.

Najčešća primena je u:

  • Radna Mašinska Vozila

  • Autobusi i Taksi Vozila

  • Vozila za Transport Novca

  • Vozila za Prevoz Opasnih Materija

  • Policijska i Vojna Vozila

  • Vozila Hitne Medicinske Pomoći

  • Vatrogasna Vozila

video nadzor taxi vozilu
video nadzor u vozilu, fisheye

Fisheye 360 Kamere

U ponudi imamo kamere koje pokrivaju 360 stepeni prostora vozila, u jednom kadru vidite vozača i putnike, ili pokriva sav tovarni prostor kamiona. Time se zamenjuju 4 kamere.

Automatsko Snimanje

Uključenje kamera može da se podesi u trenutcima kada je vozilo upaljeno, takođe mogu se podesiti da automatski aktivirati na promenu svetlosti.

ŽELITE DA POSTANETE NAŠ KLIJENT?

STO GPS sistem je vrlo jednostavan za korisćenje i napravljen je tako da vam pokaže sve željene informacije u samo par klikova.Kada postanete naš klijent, putem mejla dobijate parametre za logovanje na našu aplikaciju pomoću koje dalje vršite kontrolu nad svojim voznim parkom.
Praćenje vozila možete vršiti putem desktop računara u bilo kom internet pretraživaču ili putem naše mobilne aplikacije.